KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA

Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima San. Tic. A.Ş. (“Bosch” veya “Şirketimiz”) olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) kapsamında Veri Sorumlusu sıfatına sahibiz. Şirketimizin KVKK’nın 10. maddesinden doğan aydınlatma yükümlülüğünü yerine getirmek üzere kişisel verilerinizin işlenmesine ve korunmasına ilişkin aşağıdaki açıklamaları bilginize sunuyoruz.

İşlenen Kişisel Verileriniz

Bosch olarak aşağıda belirtilen kişisel verilerinizi işleyeceğiz:

Kimlik: Ad, soyad

İletişim: Cep telefonu numarası, e-posta adresi

Kişisel Verilerin İşlenme Kapsamı, Amacı ve Hukuki Sebebi

  • Bosch tarafından pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi

Bu amaçla kimlik, iletişim bilgileriniz, KVKK m. 5/1 uyarınca açık rızanıza dayanarak işlenecektir.

Kişisel verileriniz twitter üzerinden mesaj yolu ile elektronik ortamda elde edilecek ve işlenecektir.

Kişisel Verilerin Aktarımı

Kişisel verileriniz, yukarıda belirtilen amacıngerçekleştirilebilmesi için gerektiği ölçüde ve bu amaçla sınırlı olmak kaydıyla KVKK’nın 8. maddesi uyarınca:

  • İş ortaklarımıza ve/veya tedarikçilerimize gerekli tüm tedbirler şirketimizce alınarak aktarılabilmektedir.
  • Bosch’un haklarının tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması hukuki sebebine dayanarak avukatlarımıza, idari veya adli mercilere aktarılacaktır.

KVKK’nın 11. Maddesi Gereği Haklarınız ve İrtibat Bilgilerimiz

KVKK madde 11 uyarınca, Bosch’a başvurarak kişisel verileriniz hakkında bilgi edinme hakkına sahipsiniz. Kişisel Verileriniz hakkında daha detaylı bilgiye ve aynı zamanda başvuru formuna Şirketimizin https://www.buderus.com/tr/tr/footer/kisisel-verileri-koruma-kanunu/ adresli internet sitesinde yer alan Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası’ndan ulaşabilirsiniz.

Veri Sorumlusu:

Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima San. Tic. A.Ş.

[Aydinevler Mah. Inonu Cad. No:20 Ofis Park A Blok | 34854 Kucukyali/Maltepe | TURKEY

Organize Sanayi Bolgesi | 45030 - MANISA / TURKIYE]

Tel: [90 236 226-1077]

Ticaret Sicil Müdürlüğü/ sicil no: [MANİSA/5255]

https://www.bosch-thermotechnology.com/tr/tr/